... on takana. Se meni hyvin! Kaikki oli ihan samanlaista kuin kotona. Aihe oli mielenkiintoinen. Huomenna seuraava uudesta aiheesta.

Mutta. Melkein kävi huonosti. Koirat toivat hiekkaa sisälle ja sotkivat lattian. Sain valituksen, että huone on liian likainen siivoojille! Olihan se hiekkainen, mutta ajattelin että sitä varten se siivotaan. Lisäksi sain valituksen että kylppäri on likainen. Olin jättänyt hiusharjat lavuaarin reunalle, kun niiden olisi pitänyt olla hyllyllä. Tämä toistui kahtena siivouskertana, koska ensimmäisellä en tiennyt että on jokin ongelma. No, paikallinen pomo haukkui minut pystyyn ja sanoi että melkein lähetän sinut kotiin. 

Joten otin ja siivosin koko kämpän tänään ennen siivoojien tuloa. Pomo kävi katsomassa, ja totesi, että ai sä olet itse siivonnut täällä. Ihan kuin sekään ei olisi kelvannyt! Ensi viikolla tasan siivoan uudestaan. 

Mutta jos minut lähetetään kotiin niin sille ei sitten mahda mitään. Minulla on plan b: rahaa lentolippuihin vaikka samantien, rästilabroja toukokuulle, fysiikan kesäkursseja kesäkuulle. Olisi vain aika harmillista, olen sijoittanut tähän matkaan paljon rahaa ja loputtomasti vaivaa. En haluaisi lähteä. Olen asunut täällä nyt pitkältä tuntuneen kuukauden, ja kotiutunut. 

Ehkä kuvittelen vain pahinta vaihtoehtoa ja tilanne on korjaantunut. Huomenna alkaa uusi kurssi ja pitäisi katsoa eteenpäin.